Retail Software

AllEnergy Cladiri v9.0

Aplicatia AllEnergy Software Cladiri v9.0 se foloseste la calcularea performantei energetice a cladirilor. Aceasta determina consumurile specifice de energie din sursa clasica (combustibili fosili) cu ajutorul carora se stabileste incadrarea in grilele energetice din CPE, precum si consumul anual specific de energie din surse regenerabile care se evidentiaza distinct in CPE.

detalii

AllEnergy Cladiri v9

Noua aplicatie AllEnergy Software Cladiri v9.0 este realizata conform Ordinului Ministrului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene nr. 2641/2017. In plus fata de noutatile de continut datorate reglementarii mentionate, vine si cu o serie de noutati tehnice importante: stabilitate mai buna, interfata noua, timpi de raspuns mai mici, dar si altele.

detalii

AllEnergy Apartamente

Aplicatia AllEnergy Software Apartamente Pack 2.0 se foloseste la calcularea performantei energetice a apartamentelor. Prin folosirea aplicatiei AllEnergy Software Apartamente veti reduce timpul de lucru, aveti posibilitatea de a efectua rapid analize comparative, posibilitatea de generare automata a CPE + Anexa precum si a recomandarilor de crestere a eficientei energetice.

detalii

All G Software

All G Software v1.0 – aplicatie dedicata proiectantilor pentru cladiri, Arhitecti si Ingineri. Aplicatia este folosita pentru calculul coeficientului global de izolare termica G/G1 si a rezistentelor termice corectate. Realizeaza calculul rezistentelor termice corectate ale elementelor de anvelopa ale cladirii prin preluarea coeficientilor liniari de transfer termic aferent puntilor termice.

detalii